"/" NOVA ZONA: Georgia Guidestones dignut u zrak! Radi li se o simboličnom početku kraja Novog svjetskog poretka?

четвртак, 7. јул 2022.

Georgia Guidestones dignut u zrak! Radi li se o simboličnom početku kraja Novog svjetskog poretka?



 Dosta je bilo sotonisti!

Kako javlja britanski Independent, famozni Georgia Guidestones pretrpjeli su značajnu štetu nakon navodnog bombaškog napada. Okolni stanovnici su izvijestili da su čuli gromoglasnu eksploziju oko 4 sata ujutro.

Istražni ured Georgije (GBI) rekao je novinarima da preliminarne informacije sugeriraju da je netko upotrijebio eksplozivnu napravu kako bi oštetio stupove.

Inače, ovaj kameni spomenik podignut je 1980. godine, a naručen je od strane „male skupine lojalnih Amerikanaca“ i sastoji se od šest granitnih ploča, s natpisom uklesanim na osam različitih jezika.

Natpisi sadrže smjernice za postizanje tobožnjeg ljudskog napretka, među kojima su najpoznatije – “održavati čovječanstvo ispod 500 milijuna u trajnoj ravnoteži s prirodom” i “ujediniti čovječanstvo živim novim jezikom”.

Chris Kubas, izvršni potpredsjednik Udruge Elberton Granite, rekao je da je kamenje i u prošlosti trpjelo razna oštećenja, ali da ovaj bombaški napad u srijedu daleko premašuje dosadašnja oštećenja

Vlasnici tvrtke Elberton Granite Finishing Company, od koje je naručen spomenik, rekli su da je čovjek koji ga je naručio tvrdio da je spomenik trebao djelovati kao kompas, kalendar i sat koji može izdržati katastrofalne događaje.

Main stream mediji izvještavaju kako je spomenik posljednjih godina postao žarište konzervativnih “teorija zavjera”, s tvrdnjama da su poruke na pločama upute za nadolazeći Novi svjetski poredak. Jesu li bili u krivu? Pa, teško…

S obzirom da su se globalisti svojski trudili da u nas u protekle dvije i po godine uvedu u svoj tehnokratsko-sotonistički svijet, ovaj čin bi se mogao protumačiti i ujedno kao simboličan početak njihovog kraja.

„Elita“, kako se vole nazivati, očigledno obožava demone i žrtvovanje ljudi, jer se svjesno i namjerno ubijanje ljudi medicinskim pripravcima i nametanje ubojstava nerođenih ne može drugačije objasniti.

Zaključno, ljudima je očigledno prekipjelo i ova bombaška akcija mogla bi označiti kraj njihovog Novog svjetskog poretka. No, s druge strane ne bi bilo loše da „spomenik“ ipak preživi kao trajni podsjetnik što nam je šačica sotonista i eugeničara pokušala napraviti.

Snimka nadzorne kamere

Spomenik je tijekom dana potpuno uklonjen…a 

Uklanjanje preostalog dijela spomenika Georgia Guidestones

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...