"/" NOVA ZONA: Sud naredio Pfizeru da prijavi potpuni sastav cjepiva, uključujući grafen oksid i nanotehnološke elemente o kojima se nagađa

четвртак, 7. јул 2022.

Sud naredio Pfizeru da prijavi potpuni sastav cjepiva, uključujući grafen oksid i nanotehnološke elemente o kojima se nagađa



Istinu na sunce…

Prema nedavnoj presudi urugvajskog suca, urugvajska vlada i farmaceutska tvrtka Pfizer moraju pružiti sve podatke koje imaju o biokemijskom sastavu cjepiva protiv COVID-a, uključujući sve dokaze o grafen oksidu ili nanotehnološkim elementima, kao i dokaz o učinkovitosti i sigurnosti cjepiva.

Sudac Upravnog parničnog suda, Alejandro Recarey donio je nalog kao odgovor na zahtjev da se obustavi cijepljenje djece od 5 godina u Urugvaju.

Prema sudskom nalogu objavljenom u subotu, sudac Alejandro Recarey naložio je predsjedništvu, Ministarstvu javnog zdravstva, Državnoj upravi za zdravstvene usluge i Pfizeru da iznesu sve informacije o cjepivima protiv Covid-19 u roku od 48 sati, izvijestio je El Observador, te dodao kako će se u srijedu u 9:00 sati održati ročište na kojem se moraju pojaviti predstavnici svih agencija i tvrtke.

France 24 donosi i slijedeće:

Prema odluci, izvršna vlast i američki laboratorij moraju dostaviti dokumentaciju o sastavu cjepiva, uključujući moguću prisutnost grafen oksida i/ili nanotehnoloških elemenata.

Također se traže podaci koji pokazuju sigurnost i neškodljivost tvari koja se zove messenger RNA, kao i cjelokupnog cjepiva koje prema studijama američke agencije FDA ima “eksperimentalnu prirodu”.

Sudac traži da vlasti “objasne jesu li proučavane alternativne terapije protiv covida-19” i “ako nisu, da razjasne zašto ta rješenja nisu istražena”, navodi se u dokumentu.

Ugovori potpisani između vlade i Pfizera također su podvrgnuti kontroli kako bi se vidjelo sadrže li između ostalih pojedinosti klauzule “za građansku odštetu ili kaznenu nekažnjivost za dobavljače u vezi s pojavom mogućih štetnih učinaka”.

Sudska odluka zahtijeva i objašnjenja o tome jesu li provedene studije “s ciljem da se objasni notorni porast smrtnosti od covida-19 od ožujka 2021. u odnosu na prethodnu godinu”.

“Posebno, Pfizer će dobiti upute da u roku od 48 sati izjavi – uz pružanje dokumentiranih podataka ako je primjenjivo – je li tvrtka priznala verifikaciju štetnih učinaka cjepiva protiv tzv. Covid-19. Općenito, ali i detaljnije za dječju populaciju”, stoji u dokumentu. 

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...