"/" NOVA ZONA: Mislav Kolakušić: „Marić je vodio financije kao raspikuća i kockar“

четвртак, 7. јул 2022.

Mislav Kolakušić: „Marić je vodio financije kao raspikuća i kockar“



Drugo mišljenje

I dok većina medija danas objavljuje žalopojke o odlasku ministra financija Zdravka Marića, hrvatski europarlamentarac, Mislav Kolakušić ima, kao i uvijek, drugačiji pogled na stvarnost.

„Od 2016. godine do danas, za vrijeme ministra kojeg svi tzv. mediji hvale, javni dug Republike Hrvatske, u prijevodu dug građana Republike Hrvatske, porastao je za 58 milijardi kuna, odnosno za 20%.

Nazivati uspješnim ministra koji je u samo 6 godina stvorio takvo zaduženje naše i budućih generacija, mogu samo potpune budale. Takav dug, bez ikakvih vidljivih pokazatelja u što je taj ogroman novac potrošen mogu stvoriti samo raspikuće i kockari.

Taj novac nije uložen u razvoj najmodernijih tehnologija, otvaranje tvornica i jačanje realnog sektora, već je nestao u korupciji i pljački. I zato nije isto kada raste dug Njemačke ili Japana i kada raste dug Hrvatske.

Ministar Marić je jednako kao i Andrej Plenković, nanio tešku financijsku štetu građanima. Jedino u čemu je Marić bio uspješan je izgovaranje riječi i rečenica koje apsolutno ništa ne znače i nisu imale nikakav doticaj sa stvarnošću.

Naravno, njegov odlazak je u širem kontekstu nebitan, jer na njegovo mjesto dolazi novi član kriminalne organizacije.

Većina građana RH zna da izlazak iz sustava pljačke možemo ostvariti tek kada na izborima uklonimo HDZ i kada se kroz potpuno novi pravosudni sustav obračunamo s njihovom korupcijom koja onemogućava stvaranje realnog gospodarstva i tržišta rada, a time i boljeg i pravednijeg standarda građana.

Hvala.“

O

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...