"/" NOVA ZONA: VAKCINALNA-KORONA AGENDA RASKRINKANA U SRED EMISIJE UŽIVO! SVETSKI STRUČNJAK DR VIŠESLAV HADŽI TANOVIĆ: ,,VAKCINA IMA GENSKU ŠIFRU, PROIZVOĐAČI NE PLAĆAJU ODŠTETU, NISU NAM POTREBNI PCR TESTOVI”

уторак, 21. септембар 2021.

VAKCINALNA-KORONA AGENDA RASKRINKANA U SRED EMISIJE UŽIVO! SVETSKI STRUČNJAK DR VIŠESLAV HADŽI TANOVIĆ: ,,VAKCINA IMA GENSKU ŠIFRU, PROIZVOĐAČI NE PLAĆAJU ODŠTETU, NISU NAM POTREBNI PCR TESTOVI”



 Konačno smo dočekali da sve više stručnjaka, lekara, doktora počne ne samo da govori već i da otkriva do juče zabranjene detalje vezane za COVID- 19 i politiku koja je pokrenuta nakon izbijanja ove pandemije u Kini pre skoro dve godine.

Alternativni mediji prerasli su u redovno praćene i čitane medije te iz dana u dan ruše čitanost i gledanost mejnstrim medija koji stoje iza opasne propagande no ipak treba imati na umu da su još uvek mnogi ljudi pod udicom uticaja masovne hipnoze koja se širi putem ,,kutije” koja svetli.

Mejntrim propagandni mediji ponekad postani žrtve sopstvenih grešaka a jedna takva desila se u jutarnjem programu na Tv Prva i to uživo te nije bilo mogućnosti za cenzurisanje.

Naime, u jutarnjem programu ove televizije gostovao je renomirani kardiolog specijalista i profesor Višeslav Hadži Tanović, stručnjak sa biografijom kojoj mogu samo da pozavide oni koji se predstavljaju stručnima.

Hadži- Tanović je redovni profesor kardiologije Američkog Medicinskog fakulteta u Beogradu, US Medical school, Akademik, aktivan član Njujorške Akademija nauka ,Akademik, član Srpske kraljevske akademije inovatora i naučnika, Član Teksaškog instituta za srce u Hjustonu, USA, Član Evropskog udruženja kardiologa.

Specijalizirao je na čuvenom institutu France, Paris, L’hôpital Lariboisière, USA, Houston, Texas Heart Institute i u Švedskom Karolinska Hospital

Profesor je na pitanje da prokomentariše značaj vakcina i vakcinacije na opšte iznenađenje voditelja otvorio korona kutiju te samog voditelja ostavio bez teksta:

,,Ova vakcina je prva koja u sebi ima gensku šifru, koja može da menja gensku strukturu čoveka, to je ono zbog čega smo mi kao stručnjaci upozorili, sačekajmo da vidimo šta se tu dešava”- rekao je profesor.

,,Mi ne znamo kakve će biti posledice po čoveka nakon ovih vakcina jer se ovo radi prvi put, prvi put sada imamo genetski modifikovanu vakcinu, kakve će biti posledice genske po današnjeg čoveka, po njegovu mogućnost da stvara potomstvo to ćemo videti i zato ja tu vakcinu ne bih preporučio”- dodao je on, dok je voditelj u šoku pokušao da zaustavi profesora

Kada je reč o PCR testovima cenjeni doktor Hadži-Tanović rekao je ono što mnogi stručnjaci ne smeju da izgovore a to su činjenice vezane za pouzdanost ovog testa u testiranju na prisustvo COVID-a 19.

,,Kako vi znate da je običan grip ili korona a testovi su nepozuzdani, ni jedan test ne govori da li je to i koji je virus. Nama kao iskusnim lekarima nisu potrebni ti testovi. Mi možemo da definišemo kliničku sliku bez testova”- zaključio je on.

 

1 коментар:

  1. BRAVO DOKTORE, OVAJ FEDER-VODITELJ NEMA POJMA GLUP JE KO K........C, NJEGA JE TU LJUBAVNIK POSTAVIO.

    ОдговориИзбриши

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...