"/" NOVA ZONA: ČITAJTE PAŽLJIVO! Patent za vakcinu protiv korone je napravljen pre proglašenja pandemije!

уторак, 21. септембар 2021.

ČITAJTE PAŽLJIVO! Patent za vakcinu protiv korone je napravljen pre proglašenja pandemije!



Naučnik Zu Jusen navodno je prijavio patent za vakcinu protiv KOVID 19 u ime Kineske narodnooslobodilačke vojske 24. februara 2020.

Kina je tek pet dana kasnije proglasila da se virus prenosi sa čoveka na čoveka.

Vest da je Zu Jusen tako brzo prijavio patent za vakcinu sugeriše da su kineski zvaničnici najverovatnije znali za virus mnogo ranije kako se zaključuje na osnovu novih dokaza. Takođe se navodi da je Zu Jusen usko sarađivao sa zamenicom direktora Instituta za virusologiju – Vuhan.

Neki naučnici smatraju da je virus pre namerno pušten nego što je do toga došlo sasvim slučajno.

U maju 2020. godine Zu Jusen je umro pod misterioznim okolnostima, samo tri meseca nakon uspostavljanja patenta za vakcinu.

Ovaj kineski naučnik je takođe usko sarađivao sa naučnicima sa Instituta za virusologiju Vuhan, uključujući Ši Zengli – zamenicu direktora laboratorije koja je poznata po istraživanju koronavirusa kod slepih miševa.

Njihova veza će najverovatnije ojačati špekulacije da je virus procurio iz laboratorije i da je Kina bila svesna da se širi među ljudima mnogo pre nego što su alarmirali međunarodnu zajednicu.

Zu Jusen je misteriozno umro tri meseca nakon što je podneo patent za vakcinu protiv KOVID 19.

Nju Jork Post tvrdi da je njegova smrt objavljena samo u jednom izveštaju kineskih medija, uprkos činjenici da je bio jedan od najistaknutijih naučnika u zemlji.

Mnogi svetski najpoznatiji naučnici u poslednjih nekoliko meseci pokušavaju utvrditi da li je virus zaista procurio iz laboratorije.

Američki predsednik Džo Bajden je prošle nedelje izdao naređenje obaveštajnim agencijama da pokrenu istragu za koju imaju rok od 90 dana .

Više od desetak nacionalnih laboratorija koje vodi Ministarstvo energetike uključeno je u rešavanju porekla virusa. Laboratorije u kojima će naučnici vršiti istraživanja će biti prisluškivane sa njihovim superkompjuterima radi sposobnosti da obrade velike količine podataka, rekao je zvaničik Bele kuće za CNN.

”Želimo da nauka bude uključena velikim delom u ovoj zajedničkoj akciji, koristićemo sve naše resurse obaveštajne službe da bismo pokušali da dođemo do samog dna”, zaključio je on.

Senator Tom Koton, republikanac iz Arkanzasa, izjavio je : ” Naša obaveštajna služba to gleda već 15 meseci i za sad su odradili dobar deo posla, ali na kraju odgovor leži u rukama kineskih komunista a ne ljudi koji rade za američke obaveštajne agencije ”, rekao je Senator Koton.
Bes nad Kinom povećala se ove nedelje nakon što je Peking rekao da neće učestvovati u daljim istragama SZO-a.


Predsednik SAD-a Bajden je opomenuo Kinu u svojoj najavi nove revizije obaveštajnih podataka, pozivajući saveznike da pritisnu Kinu da učestvuje u potpunoj, transparentnoj, međunarodnoj istrazi zasnovanoj na dokazima i da omogući pristup svim relevantnim podacima i dokazima.

APRIL 15, 2020:
Državni sekretar Majk Pompeo zatražio je od Kine potpunu saradnju u vezi sa izveštajem da je koronavirus poreklom iz kineske laboratorije, ne kao biološko oružje, već kao deo eksperimenta za rešavanje problema koji dokazuje da su kineski naučnici bili superiorniji od Amerikanaca u identifikovanju novih pretnji virusima.

MAJ 2, 2020:
Američki predsednik Donald Tramp objavio je da je video obaveštajne podatke koji su mu dali ”visok stepen samopouzdanja” da je globalna kriza potekla iz instituta – mesec dana nakon što je Velika Britanija ukazala na iste informacije koje povećavaju tu mogućnost.

MAJ 30, 2020:
Peking priznaje da koronavirus nije započeo na Vuhanskoj pijaci…pa odakle je došao ?
Kina se navikla na javna priznanja na televiziji ali ovog puta reči su došle od jednog od najviših državnih zvaničnika i imale su globalne seizmičke implikacije.

”Prvo smo pretpostavljali da pijaca morskih plodova možda ima virus, ali sada je ta pijaca više poput ”žrtve”, rekao je Gao Fu, direktor centra za kontrolu i prevenciju bolesti.

Januar 2, 2021:
Jedan od najviših američkih državnih zvaničnika kaze da je najverodostojnija teorija o poreklu koronavirusa da je pušten iz laboratorije. Metju Potinger,koji je cenjeni zamenik savetnika za nacionalnu bezbednost bivšeg predsednika Donalda Trampa, rekao je političarima iz celog sveta da čak i kineski čelnici sada otvoreno priznaju da su njihove prethodne tvrdnje da je virus poreklom sa pijace u Vuhanu lažne.

Januar 9, 2021:
Kineski zvaničnici brišu veoma bitne podatke o laboratoriji u Vuhanu sa detaljima o 300 studija, uključujući sve one koje je izveo virusolog ŠI Zengli.

Kineska vlada suočena je sa novim optužbama za zataškavanje nakon što su zvaničnici izbrisali ključne podatke o laboratoriji za koje se smatra da je izvor KOVID 19.

Detalji o studijama, uključujući mnoge istraživačke bolesti koje prelaze sa životinja na ljude, objavljene na mreži od strane državne Nacionalne fondacije za prirodne nauke Kine više nisu dostupni.

APRIL 24, 2021:
Zabrinjavajući novi tragovi o poreklu koronavirusa : podaci koji govore o tome kako su naučnici u laboratoriji Vuhan pomogli kineskoj vojsci u tajnom projektu da pronađe viruse životinja.

Naučnici koji su proučavali bolesti slepih miševa u kineskoj laboratoriji u Vuhanu, bili su angažovani u velikom projektu za istraživanje virusa životinja zajedno sa vodećim vojnim zvaničnicima – uprkos njihovom poricanju takve saradnje.

A.J. 

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...