четвртак, 16. септембар 2021.

Prema službenim podacima i cijepljeni i necijepljeni se mogu zaraziti i širiti zarazu, zašto se onda nameću sulude covid potvrde?

 


Danas kada je u potpunosti jasno da cjepiva ne štite od zaraze niti sprečavaju širenja zaraze, forsiranje cjepiva i uvođenje covid potvrda suludo je, ne znanstveno i opasno.

Opasno iz ne samo razloga što će cijepljeni nekontrolirano širiti zarazu, a što su do sada tvrdili da pokušavaju spriječiti, već će ova mjera u potpunosti podijeliti već ionako podijeljeno društvo, zatrti osnovna ljudska prava i slobode te baciti ekonomiju i gospodarstvo na koljena.

Da li ste svjesni da ova mjera najzdraviji dio populacije, od 18 do 50 godina, a koji se nije cijepio automatizmom proglašava bolesnima i opasnima po društvo? Samo tako, preko noći.

Ovo je mjera svih mjera, temelj kaosa na koji smo upozoravali iz razloga što će prouzročiti tektonske poremećaje u gospodarstvu i ekonomiji, i oni su toga dobro svjesni.

Da li smo pisali o globalnom resetučetvrtoj industrijskoj revoluciji, implementaciji socijalnog ili društvenog kredita, uvođenju sintetičke hrane i univerzalnog temeljnog dohotka, jesmo. Da li smo pisali o uvođenju tehnokracije koja će se temeljiti na religiji novog doba, znanosti, jesmo.

Red iz kaosa.

Covid potvrde vode u kaos, hiperinflaciju, gubitak radnih mjesta i krah gospodarstva, krah ekonomije, neimaštinu i glad. Uvode se na planetarnoj razini stoga će i kaos biti planetaran. To je jasno kao dan.

I kao što pišemo od samog početka. Uzrok tome nije virus, već isključivo političke odluke – mjere. Niti u jednom trenutki aktivno zaraženo, prema njihovim podacima, nije bilo više od 0,23% svjetske populacije. Dakle 99,77% populacije je moglo živjeti normalno, ali to nije bilo dozvoljeno.

Da li riječi Klausa Schwaba sada imaju više smisla: “Nećete imati ništa i biti će te sretni.”

Slovenija je covid potvrde uvela jučer, nastao je kaos, bojkot benzinskih crpki te trgovina, a Italija se pak sprema postati prva EU zemlja koja uvodi obvezne covid potvrde za sve radnike u javnom i privatnom sektoru. Isti scenariji su na stolovima svih vlada svijeta i samo je pitanje vremena kada će koja država implementirati covid potvrde i u kojem obimu.

Jasno je da se ovdje ne radi o zdravlju već o kontroli, rušenju starog i implementaciji novog totalitarnog sustava potpune kontrole čovjeka i njegova života do najmanjeg detalja.

A cjepiva, cjepiva očito u svemu tome igraju glavnu ulogu, jer očito je da covid potvrde ne služe sprečavanju širenja zaraze već kako bi se prisililo što veći broj ljudi da se cijepi.

Pisali smo o pronalasku kontaminiranih cjepiva misterioznom crnom supstancom koja reagira na magnet, a koja je otkrivena u Japanu. Isto tako smo pisali o objavljenog preliminarnog izvješća skupine španjolskih znanstvenika koji se nazivaju “La Quinta Columna”, a koji su otkrili da svaka doza Pfizerovog cjepiva (Comirnaty) sadrži 99,99% otrovne industrijske kemikalije grafenovog oksida.

Dakle, ovdje se očito na radi o zdravlju, što dokazuju sve dosadašnje mjere, već o izgradnji novog kontrolnog sustava temeljenog na novim tehnologijama i umjetnoj inteligenciji, kao što smo rekli, na implementaciji Tehnokracije.

Pogledajte video



Нема коментара:

Постави коментар