"/" NOVA ZONA: RISKIRAJTE PET MINUTA SVOJEGA VREMENA I POGLEDAJTE OVAJ VIDEO – Veliki reset objašnjen u 5 minuta

четвртак, 16. септембар 2021.

RISKIRAJTE PET MINUTA SVOJEGA VREMENA I POGLEDAJTE OVAJ VIDEO – Veliki reset objašnjen u 5 minuta



Klaus Schwab (preveden citat iz knjige – “Covid-19: The Great Reset”): “Mnogi od nas se pitaju kada će se stvari vratiti u normalu. Kratki odgovor je: nikad. Nikad više ništa neće biti isto. Normalnost u onom smislu, kakvu smo poznavali, je slomljena, i pandemija koronavirusa predstavlja temeljnu prekretnicu na našem globalnom putu (…) Svijet kakav smo poznavali u prvim mjesecima 2020. više ne postoji, on se rastvorio u kontekstu pandemije. Suočeni smo sa tako radikalnim promjenama, da neki već govore o vremenu “prije korone” i “nakon korone” (…) Na taj način će se pojaviti “nova normalnost”, radikalno različita od one koju ćemo postepeno ostavljati iza sebe…”

POGLEDAJTE VIDEO I PODIJELITE GA SA PRIJATELJIMA


Nazvali su ga “Novo normalno”, a ne “Privremeno normalno” sa razlogom. Maske, testovi i lockdown ili jednom riječju, kako ih vole zvati, korona mjere, neće nestati već će se samo nadograđivati i proširivati na sve više i više segmenta našega života. Testovi će postati cjepiva, cjepiva će postati digitalne potvrde ili putovnice, digitalne putovnice će postati digitalne identifikacije, digitalne identifikacije će postati temelj “Novog normalnog” totalitarnog tehnološkog društva koje je bilo u planu od samog početka takozvane “pandemije”.

Da, plan psihopatske klike je da se život više nikad ne vrati u normalu, osim ako novo normalno ne prihvatite kao “normalno”, čemu se oni nadaju.

Prvo su došli po komuniste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio komunist.

Zatim su došli po Židove, a ja se nisam pobunio jer nisam bio Židov.

Zatim su došli po sindikaliste, a ja se nisam pobunio jer nisam bio sindikalist.

Zatim su došli po katolike, a ja se nisam pobunio jer sam bio protestant.

Zatim su došli po mene, a do tada više nije bilo nikoga da se pobuni.

“Prvo su došli…” poznata je izjava i provokativna pjesma koja se pripisuje pastoru Martinu Niemöller (1892.-1984.) o tromosti i nereagiranju njemačkih intelektualaca nakon dolaska nacista na vlast te politike “čišćenja” pojedinih društvenih skupina. 


 

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...