"/" NOVA ZONA: GOSPODARI NOVCA – Dokumentarni film

петак, 20. мај 2022.

GOSPODARI NOVCA – Dokumentarni film

 



Danas kada države pod krinkom korona krize u proračun upumpavaju enormne količine novca, više nego ikad važno je znati tko su gospodari novca i kako nastaje novac

Hiperinflacija, krah ekonomije i gospodarstva, uvođenje digitalnih identifikacija, reset bankarskog sustava po viziji gospodara novca i uvođenje digitalne valute… sve kako bi se stvorilo društvo slično onom iz filma “Igre gladi” tako da novca i imovine u korist nekolicine budu lišeni doslovce svi!

Nećete imati ništa i bit ćete sretni


2. dio


VAŽNO

Kada smo još 2008.-2009. godine pisali kako “elite” stvaraju novac iz zraka i kako sav novac u opticaj ulazi isključivo kao dug, bili smo etiketirani kao teoretičari zavjere, međutim, danas kao da je sve to potpuno normalno, govori guverner HNB-a Boris Vujčić. HNB-a koji je pod kontrolom, kao i sve centralne banke svijeta, obitelji Rothschild.
Zašto guverner Vujčić odjednom otvoreno govori da se novac koji se trenutno upumpava u svjetsku ekonomiju, kao dug, stvara iz zraka? Pa zato što su planovi da ljudi u budućnosti ne posjeduju ništa, da žive zahvaljujući univerzalnom temeljnom dohotku, dohotku u obliku digitalnog novca kojeg će planetarna vlast mjesečno ukucavati (dakle stvarati iz zraka) na račun svakog čovjeka.
Sve ovo trebalo bi biti implementirano i zaživjeti nakon kraha ekonomije do kojeg će i doči upravo zbog tiskanja i upumpavanja novca stvorenog iz zraka. DUga. Hiperinflacije.

Zašto digitalna valuta, zašto univerzalni temeljni dohodak?

Pa iz razloga što je i što će kroz dug (stvaranje novca) i hiperinflaciju gospodari novca-korporatisti-tehnokrate postati vlasnici sve zemlje i vode, svake šume i šumarka, odnosno ako se njihovi planovi ostvare, kroz dug će postati vlasnici cijele planete i svega što je na planeti.

Digitalna valuta je tu radi kontrole vlasništva – ljudi.

Ono što ovo enormno štampanje i puštanje novca u opticaj, dokazuje, jest da ne postoji slobodno tržište ili slobodna ekonomija, protok novca – sve je kontrolirano i upravljano, kao što smo godinama unazad upozoravali, u protivnom posljedice štampanja novca kao i lockdowna bi već odavno bile vidljive.

POGLEDAJTE VIDEO

LINK: https://fb.watch/4GKVFWqRbD/

Link na post RTL-a: https://www.rtl.hr/vijesti-hr/novosti/hrvatska/3990812/guverner-hnb-a-zivimo-na-dug-europska-sredisnja-banka-je-u-2020-nastampala-2300-milijardi-eura



Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...