"/" NOVA ZONA: Maria Zacharova pita Sjedinjene Države – Što ste radili u ukrajinskim laboratorijima i koje sve bolesti su od tamo izašle?

понедељак, 14. март 2022.

Maria Zacharova pita Sjedinjene Države – Što ste radili u ukrajinskim laboratorijima i koje sve bolesti su od tamo izašle?



 Prije nekoliko dana, objavljeni su podaci o 11 američkih biolaboratorija u Ukrajini koji su bili dostupni na službenim stranicama američke ambasade u Ukrajini, naknadno su izbrisali podatke sa stranica, ali mogu se mogu pronaći na Facebooku i telegramu. Već dva tjedna fact-checkeri proglašavaju ovu vijest lažnom, no na kraju je Victoria Nuland, visoko pozicionirana diplomatkinja State Departmenta rekla kako tvrdnje ipak nisu lažne. Maria Zacharova, direktorica Odjela za informiranje ruskog Ministarstva vanjskih poslova Rusije, otvoreno je pitala Amerikance koja je bila svrha tih laboratorija i što je sve izlazilo iz njih?


Njeno izlaganje prenosimo u cijelosti:

„Niste tražili na dobrom mjestu, mi smo našli za vas. Vaš razvoj, vaš biološki materijal koji je razvijen uključujući i vojne svrhe, prije svega je pronađen u Ukrajini.

Što ste radili tamo? To je drugi kontinent, nema čak ni granice s vama. Što ste tamo radili? Što ste tada radili pod krinkom da se bavite znanstvenim istraživanjima?

Uključujući i vaše stručnjake koji su redovno davali uputstva ukrajinskoj strani. Kako i u koju svrhu sprovesti relevantne razvojne aktivnosti.

Danas, na osnovu činjenica da se ovaj dokaz više ničim ne može opovrgnuti, zahtijevamo detalje. Jer svijet bi trebao znati što ste točno tamo radili, u koje svrhe i u kom vremenskom periodu?

Koliki je bio obujam takozvanih investicija u biološku aktivnost Ukrajine“?

Podijeli članak:

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...