"/" NOVA ZONA: EKSKLUZIVNO! Zviždačica s Rebra objavila istinu o cjepivu

недеља, 12. децембар 2021.

EKSKLUZIVNO! Zviždačica s Rebra objavila istinu o cjepivu



Zvizdačica s Rebra piše u ime grupe svojih kolegica i kolega:”Dana 9. listopada 2021. dobila sam nekoliko poruka iz iste grupe ljudi iz bolnice Rebro te ne mogu, a ne posvetiti im vremena te objaviti konačno istinu koja je, Bogu hvala, napokon krenula. Čestitam svima koji su se izložili, ali hrabro krenuli u obranu istine i svojih života.”

„Radim u Hitnoj službi u trijaži i reći ću vam zašto se neću cijepiti. Svaki treći pacijent dolazi s ozbiljnom nuspojavom. Neki se žale da im srce tako jako lupa kao da će iskočiti iz prsa, imaju promjene vida, utrnulost, kožne probleme, mladiće i djevojke s miokarditisom, ugruške, tumore, a čak su i moje kolegice imale Bellsovu paralizu.

zviždačica
veza između cjepiva Pfizer Covid-19 i slučajeva upale srca u mladih muškaraca

Čudi me da to nitko ne može vidjeti! Mladim pacijentima se govori da je to tjeskoba, sestre u trijaži govore im da su mogli ostati kod kuće i uzeti panadol! Povrh svega, naše dvaput cijepljene sestre pozitivne su na Covid, rade i bolesne, i kažu “moglo je biti gore da se nisam cijepila”. Sada su opasnost za ostalo osoblje.

NEVJEROJATNO! Primili smo dopis da ako se ne cijepimo do 30-tog gubimo posao. Također bih htjela dodati da imamo strašan priljev iz staračkih domova, padovi i vrtoglavice brzo nakon uboda. Ovo što se događa jako tužno. “

Zviždačica iz Rebra o informaciji iz avijacije :

„Kolega kabinac zdrav, redovito trči maratone i trenira, cijepljen Pfizerom 2 puta, u lipnju. Zadnjih deset dana imao bol u lijevoj ruci i pazuhu. Pretrage od obiteljskog dr sve bile uredne. On privatno otišao na uzv – UGRUŠAK !

Kažu, došao zadnji čas. Ugrušak velik. U bolnici je, ok, nema u avion minimalno 3 mjeseca, ako preživi. Kolega pilot, zdrav, cijepljen, ima virus covid i bori se doma sa vrlo jakim simptomima..

ZNAČI, … ja sam danas saznala da svaki od mojih kolega koji/koja su imali nuspojave cjepiva i koje btw traju već nekoliko mjeseci – da su išli to reć/prijavit LOM-u i da ovi u potpunosti odbacuju ikakvu moguću poveznicu sa cjepivom i ne žele upisivat u sustav?!“ 

„Došao prijatelj od kolegice koji je PRVI infarkt imao 2 tjedna nakon 1. doze Pfizera, a ubrzo nakon i DRUGI. Danas došao kao aritmija i dobio strogi naputak da NIKOME NE GOVORI da je to nakon cjepiva, jer kao…pa ni nemre se dokazat!  HALO???

Simptomi srčanog udara (infarkta miokarda) / Srčani udar (infarkt miokarda)  / Centri A-Z - Cybermed.hr
Dobio je strogi naputak da nikom ne govori da je infarkt dobio baš nakon cjepiva…

I onda pitam cure iz koronarne i one vele da je skoro svaki TREĆI pacijent kod njih nakon cjepiva (uglavnom je Pfizer u pitanju…)

Dakle….ja sam poludila…reko,  pa dajte to sve počnite prijavljivat, a one: “Pa kad su nam strogo uvjetovali da ne smijemo, a ni opća praksa ne želi uvažit “prigovor”.

 Zato me zanimalo KOME se može to sve prijaviti, a da budeš ziher da će ipak taj broj ući u statistiku?!?“

Grupa sa Rebra

No nije to jedino, ipak se kreće. Idu nove informacije o posljedicama, čak neke i u MSM, zapanjujuće, ali, očekivano.

www.crodex.net

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...