"/" NOVA ZONA: Austrija: Sve više doktora protiv obaveznog cijepljenja, više od 200 doktora potpisalo otvoreno pismo Ljekarskoj komori

петак, 17. децембар 2021.

Austrija: Sve više doktora protiv obaveznog cijepljenja, više od 200 doktora potpisalo otvoreno pismo Ljekarskoj komori



 Puno se toga mora dogoditi da baš liječnici izađu i negoduju na ulici. No, u Beču se i to dogodilo ovih dana. Naime, skupina liječnika je organizirala na otvorenom konferenciju za tisak, jer, kako su i naveli, sve više liječnika ne želi više šutjeti, javlja OE24.

Ovo je najveći medicinski skandal svih vremena”, rekao je prof. dr. Andreas Sönnichsen, specijalist interne i opće medicine. Kritizirao je nepostojanje baze podataka za obvezno cijepljenje. “Vrlo hvaljeno cijepljenje nije uspjelo”, rekao je Sönnichsen. On kaže kako se u Velikoj Britaniji već otvoreno priznaje ono što se kod nas još prešućuje: “Četvrti val je val cijepljenih. U bolnicama i na jedinicama intenzivne njege pretežno su cijepljeni. Naime, oni su se cijepili prije više od šest mjeseci i često se u izvješćima navode kao necijepljeni”.

Na press-konferenciji se čulo, a kako prenosi Austrijska novinska agencija APA, da su cijepljenja u dva navrata praktično neuspješna, a sada se nudi neophodno i treće cjepivo kao nadopuna.

Potpisnici pisma su nezadovoljni što ih se stigmatizira i svima njima koji imaju drukčija mišljenja prijeti otkazima, velikim novčanim kaznama pa i oduzimanjem licenci za rad te se po njima predsjednik Liječničke komore “stavio u službu politike i hajke na svoje kolege”.

Na konferenciji se čulo kako je Europska agencija za lijekove (EMA) registrirala više od milijun nuspojava u EU, a Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) je do 12. novembra 2021. registrirala 2.457.386 slučajeva u svijetu. Bez obzira na to, cjepiva se u Austriji proglašavaju kao niskorizična i sigurna. “Dugoročni učinci u razdoblju dužem od pet godina potpuno su neizvjesni”, naglasili su okupljeni liječnici.

Čak 200 doktora poslalo je i potpisalo otvoreno pismo predsjedniku Austrijske liječničke komore Szekeresu, a potpisnici ističu kako im se svakim danom javlja još nezadovoljnih liječnika.

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...