"/" NOVA ZONA: U VELSU JE 87% HOSPITALIZOVANIH PACIJENATA KOJI IMAJU KOVID, VAKCINISANO PROTIV KOVIDA!

понедељак, 18. октобар 2021.

U VELSU JE 87% HOSPITALIZOVANIH PACIJENATA KOJI IMAJU KOVID, VAKCINISANO PROTIV KOVIDA!



Prema najnovijim podacima koje su objavile zdravstvene vlasti Velsa, vakcinisani pojedinci činili su neverovatnih 87% svih novih hospitalizacija od kovida prošle nedelje – iako se 69% građana smatra “potpuno vakcinisanim”.

Podaci su takođe otkrili da je 99% pozitivnih testova bilo kod osoba mlađih od 60 godina, te da je 63% od ukupnog broja vakcinisano.

Drugim rečima, samo 13% teških slučajeva koji su zahtevali odlazak u bolnicu i hospitalizaciju bili su nevakcinisani ljudi.


Ideja da su vakcinisane osobe osetljivije na virus nije ništa novo, a potkrepljene su i drugim verodostojnim studijama na mestima poput Izraela.

Ovi novi brojevi samo služe kao dodatna potvrda. Studija iz Izraela : https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1.full.pdf

U očajničkom pokušaju da spasu svoju raspadajuću priču, predstavnici javnog zdravlja u Velikoj Britaniji insistiraju na tome da su vakcine učinkovite i da drže hospitalizacije na mnogo nižem nivou nego što bi inače bilie.

U jednom od najozbiljnijih primera ove lukavosti, BBCje objavio naslov: “ Kovid-19 u Velsu: trećina pozitivnih slučajeva je nevakcinisana. “

Naravno, BBC je takođe mogao napisati: „Kovid-19 u Velsu: dve trećine pozitivnih slučajeva vakcinisano“. To bi bilo ispravnije i moralnije. Ali BBC nije napisao tako. Zašto nije, odgovor je svima dobro poznat.

NultaTačka/EkspresVesti 

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...