"/" NOVA ZONA: KOLAKUŠIĆ: Europska unija danas obilježava ljude kao nekad nacistička Njemačka, zato će završiti isto

петак, 8. октобар 2021.

KOLAKUŠIĆ: Europska unija danas obilježava ljude kao nekad nacistička Njemačka, zato će završiti isto

 

'Nacizam broj 1 je završio za pet godina, ovaj današnji nacizam završit će puno brže, prognozira hrvatski eurozastupnik.



– Europska unije danas nije ono što je bila prije 20 ili 30 godina. Europska unija danas nije san svih nas”, priznao je hrvatski eurozastupnik Mislav Kolakušić koji se trenutno nalazi u Bruxellesu. 

– Europska unija je pretvorena u jedan veliki logor, jedan veliki neradni kamp. Nacistička Njemačka je počela isto, polako, davati narukvice, obilježavati ljude, dijeliti Židove od ‘čistih arijevaca’. Danas se ljudi dijele na one koji su primili tu farmaceutsku injekciju i one koji to ne žele jer ne žele riskirati svoj život i svoje zdravlje jer za to ne postoje nikakvi medicinski niti bilo koji drugi razlozi. Oni koji to nikad u svoj organizam ne bi unijeli, od vas zahtjevaju da to učinite ili će vam onemogućiti da vozite automobile, da dolazite na radno mjesto, da kupujete hranu, da se vaša djeca i unuci školuju, oduzeti će vam sva građanska prava…Isto onako kao što je to bilo 1937., 38., 39…pa sve do 1945. godina, upozorava Kolakušić i nastavlja:

– Današnja EU je isključivo podložna velikim korporacijama, novim ideologijama koje prije nisu postojale i koje u potpunosti negiraju tradicionalnu Europu i tradicionalne vrijednosti koje postoje. Svako od nas ima svoje ideološko opredjeljenje, ali moramo poštovati ideološka opredjeljenja drugih.  Danas to u EU ne postoji. Danas se prozivaju Poljska i Mađarska temeljem isključivo ideoloških razloga, a nikakve vladavine prava koje se cijelo vrijeme nameću. Oni žele provesti osvajanje vlasti u apsolutno svim državama EU-a da bi korporacije u potpunosti zavladale našim životima i u potpunosti nama upravljale. Današnja Europska unije je unija u kojoj vladaju korporacije, u kojoj je mali čovjek samo zamorac, potpuno nebitan. Nebitno je pritom ima li nas pola milijarde, 300 milijuna. Bitno je da oni koji opstaju odgovaraju njihovim željama. E tako nešto neće doživjeti!’, odlučan je Kolakušić.

– Građani, oduvijek i zauvijek, zato što je to u ljudskoj prirodi, iz pristojnosti puštaju čak i one koji im rade loše neko vrijeme, dok ne pređu granicu. Nacisti su osvojili gotovo cijelu Europu, i što se dogodilo? Potučeni su do nogu. Nacizam broj 1 je završio za pet godina, ovaj današnji nacizam završit će puno brže. Slobodni građani će se organizirati i to vrlo uskoro. Ukoliko ovo ludilo ne prestane. Zato ih još jedno pozivam, zaustavite ovo kovid ludilo i pustite građane Europske unije da žive sretno i slobodno’, ističe Kolakušić.

1-10-2021 FOTO-yt

3 коментара:

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...