"/" NOVA ZONA: HRABROST: 125 MEDICINSKIH RADNIKA IZ INDIJANE DALO JE OTKAZ ZBOG OBAVEZE DA MORAJU DA SE VAKCINIŠU PROTIV COVID-a (VIDEO)

уторак, 21. септембар 2021.

HRABROST: 125 MEDICINSKIH RADNIKA IZ INDIJANE DALO JE OTKAZ ZBOG OBAVEZE DA MORAJU DA SE VAKCINIŠU PROTIV COVID-a (VIDEO)



 125 medicinskih radnika Univerzitetskog zdravlja Indijane prestalo je sa radom nakon što su odlučili da se neće pridržavati bolničke obaveze koja im nameće vakcinu protiv covid-a.

IU Health je saopštio u četvrtak da je 125 zaposlenih otišlo nakon dvonedeljnog perioda neplaćene suspenzije koji je trebao da podstakne radnike da prime vakcinu protiv covid-a, zadnji rok za vakcinaciju je bio 14. septembra.

 

IU Health, najveća bolnička mreža u Indijani, nije detaljno objasnila koja su to bolnička mesta konkretno u pitanju , ali su izjavili da je 61 od 125 bivših zaposlenih radilo puno radno vreme.

IU Health je u Junu najavio da će od svojih 35.000 zaposlenih zahtevati vakcinu protiv COVID -a do 1. Septembra.

Zvaničnik IU Health-a objavio je saopštenje koje potvrđuje ovu vest:

“Univerzitet zdravstva Indijane stavilo je sigurnost i dobrobit pacijenata i članova tima na prvo mesto zahtevajući da se zaposleni do 1. Septembra potpuno vakcinišu protiv COVID-19. Nakon dvonedeljnog perioda neplaćene suspenzije koji se završava do 14. septembra, 125 zaposlenih, od kojih je 61 osoba zaposlena sa punim radnim vremenom, odlučilo je ne primi vakcinu protiv COVID-19 i napustilo je organizaciju. ”

Mediji počinju izveštavati o nedostatku bolničkog osoblja koje se podudara sa sprovođenjem mandata o obaveznoj vakcinini protiv covid-a u celoj zemlji.

Kao rezultat toga, neke bolnice, poput St. Luke i St. Alphonsus u Ajdahu, pauzirali su primenu vakcina protiv covid-a u nadi da će preokrenuti samnjenje osoblja.

Nulta Tačka/InfoWars

Нема коментара:

Постави коментар

Cijepljeni zaista emitiraju Bluetooth-signale iz tijela [dokazano!]

Ne baš svi, ali mnogi Covid-cijepljenici emitiraju Bluetooth signale iz tijela, odnosno odašilju (imaju) MAC-adrese. To je sada već nepobitn...