четвртак, 26. август 2021.

Prirodno stečeni imunitet traje doživotno, stoga nema potrebe za cijepljenjem onih koji su preboljeli koronu – Dr. Edwards, Dr. Yeadon i Dr. Wodarg

 



Svi znamo da kada jednom prebolite neku bolest na istu ste imuni godinama ili doživotno, tako je barem bilo do pojave korone, danas, kao da smo preko noći zaboravili osnove imunologije te cjepivima koja su u eksperimentalnoj fazi istraživanja, a koja mogu imati kratkoročne kao i dugoročne teške posljedice po zdravlje, bez imalo razuma ne samo da cijepimo one koje nisu preboljeli koronu, već i one koji su stekli dugogodišnji ili doživotni imunitet preboljevši je, odnosno prirodnim putem.

Što to za ime Boga radimo?

Stotine tisuća ljudi ozljeđeno je ovim cjepivom dok su tisuće smrtno stradale od cjepiva za koje ne postoje dokazi o učinkovitosti!

U ovom videu Dr. Edwards, Dr. Yeadon i Dr. Wodarg objašnjavaju značaj i ulogu T-ćelija prilikom sticanja prirodnog imuniteta na određeni patogen, s opaskom da isti traje najmanje 17 godina, a vjerovatno i doživotno, što potvrđuju brojne znanstvene studije.

Budući da je većina stanovništva prirodnim putem već stekla imunitet T-ćelija na SARS-CoV-2, spomenuti medicinski stručnjaci dolaze i do zaključka da je masovna vakcinacija u cilju postizanja kolektivnog imuniteta nepotrebna, pa čak i rizična.

Нема коментара:

Постави коментар